Om meg

Jeg er en ung mann på 27 år som bor i Oslo og tar en Bachelor i markedsføring og merkevareledelse ved Høyskolen Krisitania. Jeg er opprinnelig fra Island, men flyttet til Norge da jeg var 9 år gammel. Er som oftest i godt humør og prøver alltid å se lyst på livet. Veldig glad i å møte nye mennesker og er ganske sosial av meg.

På fritiden er jeg glad i å trene og holde meg aktiv, møte venner, slappe av hjemme eller ta en tur ut på byen. I disse coronatider har det også blitt mer film- og serietitting samt litt gaming.

Jeg kommer fra en 7 år lang salgsbakgrunn der jeg har jobbet som både selger og teamleder og har hatt arbeidsoppgaver som resultat- og personalansvar, rektruttering, salgsopplæring og fokus på egne salg. Jeg valgte også dette studiet for å lære enda mer og for å stille enda sterkere kompetansemessig.

Dette semesteret har jeg Digital Markedsføring som valgfag og i den forbindelse har jeg opprettet denne bloggen. Gjennom semesteret kommer jeg til å dele faglig innhold og ting som jeg synes er spennende.